UWCASA
 
 

249.950

Appartement in Torre del Mar

1106
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
65 m2
Kaveloppervlakte
75 m2
Afstand centrum
1 km
Afstand golfbanen
2 km
Afstand strand
0.4 km
Afstand vliegveld
48 km
Afstand ziekenhuis
0.6 km
Omschrijving

Op maar 400 meter van het zandstrand vindt u dit nieuwe Appartement in TORRE DEL MAR van 83-128 m2 binnen een project op loopafstand van het centrum.

U kunt nu nog kiezen uit woningen met 2, 3 of 4 slaapkamers appartementen en penthouses.

Deze woningen zijn modern, ruim en licht en hebben allemaal ruime lichte woonkamers met toegang tot de zonnige terrassen, volledig uitgeruste keukens en inbouwkasten, twee tot vier slaapkamers en twee badkamers. Dit complex ligt zeer gunstig gelegen van het strand en het centrum en heeft daarnaast

Voor uw auto is er dan een garageplek.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten in de gemeenschappelijke tuin met een mooi groot zwembad en terrassen rondom.

Kortom: Als u nu een mooie woning zoekt die gunstig is gelegen van de zee, het strand, de boulevard, winkels, restaurants en barretjes is, dan is dit appartement in Torre del Mar zeker een aanrader voor u! Wanneer zou u een kijkkeuze willen inplannen?

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Meer beleggen dan banksparen

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u gezellig met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon?

Oh ja, zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u meer dan 160 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Balkon
Bij voorzieningen
Bij zee
Bij zwembad
Complete keuken
Garageplek
Terrassen
Tuinen

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

212.700

Appartement in Torre del Mar

Costa Del Sol

 
 

266.000

Appartement in Torre del Mar

Costa Del Sol

 
 

277.200

Appartement in Torre del Mar

Costa Del Sol