UWCASA
 
 

125.000

Appartement in Orihuela Costa

269
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Woningoppervlakte
66 m2
Afstand bushalte
1 km
Afstand centrum
1.5 km
Afstand golfbanen
4 km
Afstand huisarts
1.5 km
Afstand strand
0.8 km
Afstand vliegveld
50 km
Afstand ziekenhuis
3.6 km
Omschrijving

Dit unieke appartement in Orihuela Costa van 66 m2 vindt u in het mooie Playa Flamenca op een paar honderd meter van het strand. In deze buurt zijn een aantal leuke voorzieningen als bijvoorbeeld de “La Zenia Boulevard”, een fantastisch winkelcentrum met gratis parkeren. Dit appartement bestaat uit 2 slaap met 1 badkamers, wooneetkamer, een keuken en een balkon.

Verder heeft u als volgende eigenaar ook toegang tot het gemeenschappelijke zwembad, waarop u een prachtig uitzicht heeft vanuit het appartement. Vragen of een bezichtiging plannen in de komende weken? Neem dan even contact op via email of bel ons direct!

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

En heel goed verhuurbaar

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende. Kent u iemand anders die we ook een plezier kunnen doen met ons unieke aanbod van woningen onder de Spaanse zon? Oh ja, en als u bij ons een vakantiehuis in Spanje koopt dan mag ook u gebruik maken van onze Optimale verhuurservice!

Zoekt u toch liever een andere locatie? Kies dan snel een betere mogelijkheid onderaan deze site. Daar vindt u al rond de 80 locaties aan en rond de mooiste kusten van Spanje. Wat is eigenlijk jullie meest favoriete omgeving onder de Spaanse zon?

Faciliteiten
Balkon
Bij strand
Bij Winkelcentrum
Bij zwembad
Dakterras
Keuken

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

100.000

Appartement in Denia

ALICANTE

 
 

100.000

Appartement in Punta Prima

ALICANTE

 
 

152.000

Appartement in Benalmadena

Costa Del Sol