UWCASA
 
 

360.000

Appartement in Manilva

1670
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
87 m2
Kaveloppervlakte
101 m2
Afstand centrum
2 km
Afstand golfbanen
3 km
Afstand strand
0.6 km
Afstand vliegveld
93 km
Afstand ziekenhuis
6 km
Omschrijving

Met uitzicht op de Middellandse Zee vindt u dit nieuwe Appartement in MANILVA van 82-100 m2 op een uitzonderlijke locatie.

En bij de ongerepte zandstranden, in een prachtig deel van de Costa del Sol, in Zuid-Spanje.

U kunt nu nog kiezen in een verbluffend nieuwbouw project uit complete twee- en driekamerappartementen met uitzicht op zee. Perfect gepositioneerd om te genieten van dit prachtige deel van de kust, met geweldige on-site voorzieningen en een aantal van de meest spectaculaire uitzichten op zee van deze prachtige omgeving.

Voor u uw auto is er dan een garageplek.

Buiten kunt u dan elke dag optimaal Spaanse genieten van het gemeenschappelijke zwembad in de prachtige aangelegde tuinen.

UW EXTRA INFO: Op maar een paar minuten van de haven en stad La Duquesa met al zijn winkels, restaurants en cafés. Deze appartementen hebben een open lay-out met een eigentijds ontwerp dat optimaal profiteert van het prachtige uitzicht op zee en biedt ook vele personalisatie mogelijkheden voor het interieur. De laagbouw bestaat uit begane grond, eerste verdieping en penthouse-eenheden met royale privé tuinen. Alsook op het zuiden gelegen terrassen, perfect om te genieten van de lange avonden die de spectaculaire zonsondergangen volgen. En, een kijkkeuze plannen kan zodra jullie ook kunnen.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw eigen rendement beheren

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld bij banken verdampt.

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen bij de keuze en aankoop van jullie vakantiewoning in Spanje.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Garageplek
Keuken
Opslagruimte
Terrassen
Tuinen
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

323.000

Bungalow in Manilva

Costa Del Sol

 
 

325.000

Appartement in La Duquesa

Costa Del Sol

 
 

327.690

Appartement in Manilva

Costa Del Sol