UWCASA
 
 

231.900

Appartement in Los Alcazares

1227
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
86 m2
Kaveloppervlakte
113 m2
Afstanden
Omschrijving

“WINVESTERINGSKANSEN” VOOR SNELLE BESLISSERS! Winvesteren is “met winst investeren”.

Met prachtige uitzichten op het grote meer en de groene gebieden van dit grote luxe resort vindt u Appartement in LOS ALCAZARES van 86-113 m2. Er zullen 2 eilanden zijn waarvan een met een strandbar!

U kunt nu nog kiezen uit woningen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers . Er zijn 6 blokken met liften van 7 appartementen, in totaal 42 woningen, met de volgende kenmerken en specificaties:

Complete woningen met 2 slaap en 2 badkamers met balkon op de eerste verdieping. Ook beschikbaar op de begane grond met tuin of penthouses met balkon en solarium.

Buiten kunt u dan ook optimaal Spaans genieten van het grote gemeenschappelijke zwembad met terrassen rondom in de prachtige aangelegde tuinen.

Dit unieke resort met Crystal Lake & Beaches en enorme groene gebieden met sportfaciliteiten. Spectaculair resort met het grootste meer van Europa, gelegen tussen Los Alcázares en Torre Pacheco, is het volgende grootste project aan de Costa Cálida dat zoveel meer biedt wat nog niet eerder is gezien in dit deel van Spanje.

Deze woningen zullen echt snel verkopen! Neem direct contact met ons op! Tussen elke lancering van de vastgoedprijslijst in de volgende fase kunt u zich aanmelden voor een wachtlijst. Onthoud dat elke nieuwe prijslijst een prijsverhoging heeft! Met alle infrastructuur, kinderspeelplaatsen en de indrukwekkende en aantrekkelijke strandlagune die nu voltooid is, is dit de meest populaire plek om te kopen in de regio Murcia in 2022. Een gebied van 700.000 m2 met bijna 4.000 voornamelijk mediterrane bomen en planten, geselecteerd op hun geschiktheid voor het klimaat.

Extra voorzieningen binnen het complex zijn onder meer een clubhuis en andere sport- en recreatiefaciliteiten voor het hele gezin. Gelegen op nog geen 5 minuten rijden van de stranden van Los Alcázares en de Mar Menor en op loopafstand van vele voorzieningen.

En maar 25 autominuten van de luchthaven van Corvera (Murcia) en iets meer dan een uur van de luchthaven van Alicante. De Costa Blanca en Costa Cálida hebben het gezondste klimaat ter wereld, volgens de Wereldgezondheidsorganisatie.

Maar dit gesloten resort is veel meer dan zon, zee en strand! Hier vindt u een hogere kwaliteit van leven. Je ervaart rust en een langzamer tempo, maar ook cultuur en gastronomie. Sleutelklaar in Juni 2023.
Het meer CRYSTAL LAGOON, met meer dan 16.000 m², is momenteel het grootste kunstmatige meer met kristalhelder water in Europa.

The Lake maakt gebruik van Crystal Lagoons-technologie, een wereldleider in de conditionering voor baden, behandeling en onderhoud van grote kristallijne wateroppervlakken. Deze technologie is de meest efficiënte die tot nu toe bekend is en zorgt ervoor dat het meer de helft van de hoeveelheid water bevat die bedoeld is voor een park met dezelfde oppervlakte en 30 keer minder dan nodig is voor een 18-holes golfbaan. gesloten circuit, waarbij hetzelfde water wordt gezuiverd en hergebruikt, zodat het niet nodig is om de waterbron te vernieuwen na verdamping. Het efficiënte filtersysteem maakt het gebruik van tot 100 keer minder additieven mogelijk dan in conventionele systemen.

Dit verbruikt dus slechts 2% van de elektrische energie die wordt gebruikt door een traditioneel filtersysteem. 24 uur per dag beveiliging en toegangscontrole!

Santa Rosalia is beplant met inheemse mediterrane vegetatie geselecteerd vanwege zijn schoonheid en lage waterverbruik!

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Balkon
Bij meren
Bij zwembad
Golfbanen
Keuken
Lift
Optimaal energiebeheer
Parken
Terrassen
Veel natuur

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

250.000

Appartement in Torre Pacheco

Costa Calida

 
 

259.900

Appartement in Los Alcazares

Costa Calida

 
 

285.000

Appartement in Torre Pacheco

Costa Calida