UWCASA
 
 

545.000

Appartement in Benahavis

48
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Zwembad
 
Woningoppervlakte
128 m2
Kaveloppervlakte
171 m2
Afstanden
Omschrijving

Met prachtige uitzichten op de zee en omgeving vindt u dit nieuwe Appartement in BENAHAVIS van 128-171 m2 in dit luxe prestigieuze project met verschillende woningtypes.

U kunt nu nog kiezen uit 50 zuid gerichte complete woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers verdeeld over 5 gescheiden gebouwen. Deze zijn goed gedefinieerd en omgeven van tropische tuinen om de totale privacy van de bewoners te garanderen. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten en open grote terrassen met spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee.

De penthouses hebben 4 slaap met 3 badkamers, en een groot solarium met onder meer een privé zwembad. Op dit solarium kan de vierde of derde slaapkamer worden aangepast, waar u de voorkeur aangeeft. Maar u kunt als eerste eigenaar dit ook veranderen in een prachtige hoofdslaapkamer, zomerse woonkamer, of zelfs een ideale logeerkamer voor familie of vrienden.

Er zijn appartementen met 2 en 3 slaapkamers die zijn voorzien van 2 badkamers. Dankzij de open ruime interieurs, schijnt er veel natuurlijk licht binnen.

Ook zijn er 8 luxe appartementen die verdeeld zijn over 2 gebouwen met 2 en 3 slaapkamers en penthouses met 2 en 3 slaapkamers die u nog meer privacy bieden.

Buiten kunt u dagelijks genieten in de mooie tuinen en van twee grote overloop zwembaden, waarvan 1 een verwarmd binnenzwembad.

UW EXTRA INFORMATIE: De exclusieve gelijkvloerse appartementen zijn perfect om een privé-oase te creëren in mediterrane stijl. De grote open ramen strekken zich uit in uw eigen tuin. Het zijn ideale woningen voor gezinnen. Deze intieme promotie is uitgerust met de nieuwste technologie van eerste kwaliteit materialen zo ontworpen dat het natuurlijke uitzicht optimaal maximaliseert.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Balkon
Bij zwembaden
Dakterras
Garageplek
Keuken
Tropische tuinen
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

530.000

Appartement in Cabopino

Costa Del Sol

 
 

583.000

Appartement in Estepona

MALAGA

 
 

540.000

Appartement in Estepona

MALAGA