UWCASA
 
 

325.000

Appartement in Campoamor

851
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Oppervlakten_0
m2
Afstand bushalte
0.1 km
Afstand centrum
0.4 km
Afstand golfbanen
3 km
Afstand strand
0.1 km
Afstand vliegveld
55 km
Afstand ziekenhuis
8 km
Omschrijving

Aan het prachtige zandstrand vindt u dit geweldige en ruime Appartement in CAMPOAMOR op de eerste lijn, en op de begane grond.

U beschikt als volgende eigenaar over een woning met woon en eetkamer, een gesloten keuken, en 3 slaap met 2 badkamers. Achter de keuken zit een wasruimte waar de wasmachine en droger staan.

Voor uw auto is er en een garageplek met een berging.

Buiten kunt u elke dag genieten van de gemeenschappelijke tuinen, fonteinen en het zwembad, met op de achtergrond de azuurblauwe Middellandse Zee.

En, wordt dit appartement binnenkort uw eigendom?

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Uw eigen plezier

Ook u wilt nu renderend investeren in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Uw vakantiehuis als Spaarpot. Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? Daarom zien we uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om optimaal te begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Bij zwembad
Eerste Lijn zee
Garageplek
Keuken
Tuin/terras
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

305.000

Appartement in La Cala de Mijas

Costa Del Sol

 
 

303.000

Appartement in Mijas Costa

Costa Del Sol

 
 

305.000

Appartement in Alicante

Costa Blanca