UWCASA
 
 

535.000

Bungalow in Alicante

16
 


Specificaties
Type
Bungalow
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
155 m2
Kaveloppervlakte
199 m2
Afstanden
Omschrijving

Altijd al gedroomd van eeh huis kopen in Spanje? Dit is uw kans! Dit exclusieve project ligt midden in Alicante en is al bijna uitverkocht. Met een unieke ligging met onder andere het strand en een golfbaan binnen een straal van 5 kilometer. Deze prachtige geschakelde woningen bieden 4 slaapkamers, 3 badkamers en 3 toiletten. Een bijzondere optie van deze bouwer is dat er mogelijkheid is om te kiezen tussen een woning met en zonder dakterras.
Daarnaast zijn er nog meerdere faciliteiten aanwezig waar u gebruik van kunt maken zoals een gezamenlijke tuin, een gemeenschappelijk zwembad en zelfs een sportschool. Wilt u graag meer informatie? Aarzel niet en neem snel contact met ons op.

*Meer informatie over de regio: Alicante is een stad aan de Costa Blanca die ligt in de regio Valencia. In Alicante vindt u alles wat u nodig hebt en meer. Het ligt aan de kust, dus u kunt hier genieten van mooi stranden. Ook heeft de stad een rijke historie en kunt u hier genieten van de Spaanse cultuur. Daarnaast is er een mooie en lange boulevard met winkeltjes, restaurantjes en gezellige barretjes. De bereikbaarheid van de stad is zeer goed, dankzij de luchthaven van Alicante.

 

Faciliteiten
(Appartement)
Garage

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

549.900

Bungalow in Torre del Mar

Costa Del Sol

 
 

527.000

Bungalow in Manilva

Costa Del Sol

 
 

591.000

Bungalow in Fuengirola

Costa Del Sol