UWCASA
 
 

315.000

Villa in Jalón Valley

100
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woningoppervlakte
244 m2
Kaveloppervlakte
377 m2
Afstanden
Omschrijving

Op een prachtige locatie en midden in de natuur van Lliber in een exclusief complex toegankelijk via een eigen oprit vindt u deze geschakelde Villa in JALON VALLEI van 244 m2 op een mooi zuidelijk gericht perceel van 377 m2.

U beschikt als volgende eigenaar over een complete woning in uitstekende staat met 4 slaap en 3 badkamers. Deze villa is gebouwd over drie verdiepingen met een zelfstandig gastenappartement op de benedenverdieping, met de volgende specificaties en indeling:

  • Bij binnenkomst in het hoofdgebouw komt u in een hal met een familiebadkamer. De woonkamer is ruim, maar toch gezellig, met een speciale pelletkachel. Dit leidt u naar een serre met uitzicht en toegang tot de buitenruimtes, wat een prachtige doorstroming van binnen naar buiten geeft. Deze charmante kamer is een heerlijke plek om het hele jaar door van de zon te genieten. De keuken is volledig ingericht met veel kastruimte en een eethoek. Vanaf hier is er directe toegang tot een privéterras voor al fresco dineren en entertainment. Verder is er 1 tweepersoons slaapkamersuite met 1 eigen badkamer en dubbele deuren geven u directe toegang tot de tuin en binnenplaats,
  • Vanuit de woonkamer leidt een open trap u naar twee tweepersoons slaapkamers, waarvan één de hoofdslaapkamer is met een eigen privé-terras en een andere tweepersoons slaapkamer met een eigen kleiner terras. De familiebadkamer is ruim, met wastafels voor hem en haar,
  • Op de onderste verdieping is er een zelfstandig appartement, perfect voor al uw gasten. Er is ook waardevolle opslagruimte op deze verdieping.

Voor uw auto’s zijn er dan parkings voor twee tot drie voertuigen.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van de tuingebieden die zijn aangelegd met terrassen met een scala aan mediterrane planten. Het ruime zwembad is omgeven door een houten terras, ideaal voor een duik in de zomer. Het terras en de binnenplaats in de mooie tuin zijn privé en perfect voor uw entertainment.

Deze woning is reeds leeg, en is dus direct door u te aanvaarden.

BEZICHTIGING kunnen jullie nu al direct helemaal zelf gaan regelen met een eigen planvoorstel op onze site.

Faciliteiten

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

300.000

Villa in Estepona

Costa Del Sol

 
 

291.000

Villa in Balsicas

Costa Calida

 
 

357.250

Villa in Hondón de las Nieves

Costa Blanca