UWCASA
 
 

220.000

Villa in Denia

672
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Woningoppervlakte
145 m2
Kaveloppervlakte
850 m2
Afstanden
Omschrijving

Met prachtige uitzichten op Zee en de Montgo vindt u deze vrijstaande Villa in DENIA van 145 m2 op een vlak landgoed van 850 m2 op het zuiden.

U beschikt in deze woning als volgende eigenaar over een woning met carport en 3 slaap met 2 badkamers, binnen de volgende indeling:

Op het hoofdniveau zijn een  tweepersoonsslaapkamer, en een eenpersoonsslaapkamer, een badkamer. Alsook een wooneetkamer en een volledig uitgeruste keuken met een houten plafond. En open terrassen die zijn omgebouwd tot een gesloten serre met mooi zeezicht.

Beneden, bereikt u via een wenteltrap, de logeerkamer, de badkamer met douche en de werkplaats, die kan worden omgebouwd tot een andere slaapkamer indien gewenst. Dit vertrek grenst aan een andere woonkamer. Een patiodeur leidt naar de tuin en de barbecue die is verbonden met een andere opslagruimte en de buitentuin.

Buiten zijn volwassen bomen en planten, maar toch onderhoudsarm is en een automatisch irrigatiesysteem heeft. Er zijn veel fruitbomen waaronder abrikozen, citroenen, sinaasappels, vijgen en amandelen. Er is ook een schaduwrijke barbecue plaats op het noorden, wat perfect is als u in de zomermaanden aan de hitte probeert te ontsnappen.

BEZICHTIGING kunt u nu zelf regelen met een planvoorstel op onze site.

Faciliteiten
Barbecue
Fruitbomen
Keuken
Landgoed 850 m2
Logeerkamer
Serre
Terrassen
Tuinirrigatie
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

291.000

Villa in Balsicas

Costa Calida

 
 

357.250

Villa in Hondón de las Nieves

Costa Blanca

 
 

495.000

Villa in Finestrat

Costa Blanca