UWCASA
 
 

2.621.555

Villa in Moraira

873
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
4
Badkamers
6
Woningoppervlakte
697 m2
Kaveloppervlakte
1932 m2
Afstanden
Omschrijving

Villa in Moraira

Op een landgoed van 1.932 m2 vindt u deze moderne design villa in Moraira van 697 m2 . Deze vakantiewoning in Spanje is grotendeels gelijkvloers en compleet aangepast aan het perceel om u vanuit alle punten uitzicht op zee te verschaffen.

Dit huis is ingedeeld in twee duidelijk identificeerbare vleugels die de dagzone van de nachtzone onderscheiden. Loopt u even met ons mee?

Als u als volgende en toekomstige eigenaar de woning betreedt valt in de hal meteen een grote glazen wand op met prachtig zeezicht. De linkervleugel is bestemd voor de dagzone. Het centrale vertrek bestaat uit de ruime woon en eetkamer, een elegant geheel waarin de parketvloer gecombineerd wordt met natuursteen en wit beklede muren. Naast de woonkamer treft u de keuken aan, een ruime en lichte ruimte met gelakte meubels. Opvallend zijn het centrale eiland, dat uitgerust is met een glaskeramische kookplaat, en de daaraan verbonden eettafel. De keuken staat in verbinding met een veranda die voorzien is van rustbanken en toegang verleent tot het terras met zwembad en barbecue.

Het terras is een essentieel onderdeel van de woning. Het is bedekt met een technologisch houten Visendum-vloer en omgeeft het hele huis waardoor men van overal toegang heeft tot het exterieur. De breedste zone bevindt zich naast de keuken en eetkamer en benadrukt het diepblauw van het zwembad, strategisch aangelegd om van het prachtige uitzicht op zee te genieten.

De barbecue en eetplaats completeren de buitenzone en zorgen ervoor dat men optimaal van het mediterraan klimaat kan genieten. Terug in het interieur concentreren we ons op de rechtervleugel die bestemd is voor de slaapkamers, een zone die in twee niveaus verdeeld is door middel van een trap met lichte structuur. Op het eerste niveau trekt een ruime zitkamer de aandacht. De decoratie volgt dezelfde lijnen als die van de hoofdwoonkamer. Van hieruit krijgt u toegang tot de hoofdslaapkamer.De hoofdslaapkamer bestaat uit drie ruime vertrekken: de slaapkamer met toegang tot het terras, de badkamer en de kleedkamer.

Het tweede niveau bestaat uit nog drie slaapkamers, elk met eigen badkamer en suite waarvan twee rechtstreeks toegang bieden tot het terras en het prachtige zeezicht. Een heel persoonlijke woning, gedecoreerd met natuursteen en parket die haar schoonheid, elegantie en warmte verlenen.

BEZICHTIGING is direct mogelijk, nadat we jullie planvoorstel hebben ontvangen. Ook uw verdere vragen beantwoorden we dan graag.

Faciliteiten
Complete keuken
Kleedkamer
Landgoed 1.932 m2
Terrassen
Twee vleugels
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

2.865.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

2.400.000

Villa in Moraira

ALICANTE

 
 

2.490.000

Villa in Moraira

ALICANTE