UWCASA
 
 

644.000

Villa in Finestrat

823
 


Specificaties
Type
Villa
Slaapkamers
3
Badkamers
3
Woningoppervlakte
145 m2
Kaveloppervlakte
439 m2
Afstand bushalte
3 km
Afstand centrum
8 km
Afstand golfbanen
7 km
Afstand huisarts
5 km
Afstand strand
9 km
Afstand vliegveld
61 km
Afstand ziekenhuis
8 km
Omschrijving

Deze luxe villa in Finestrat van 145 m2 op een perceel van 439 m2 is omgeven door een paradijselijke ecosysteem. Dat zicht bevindt tussen de zee en de bergen, tonen elegantie en kwaliteit met comfortabele ruimtes en hoogwaardige afwerkingen.

Deze villa residentie (fase I) bestaat uit grote aangelegde, hellende percelen met moderne huizen en privé zwembaden. De geïntegreerde keuken in de woonkamer laat u genieten van een prachtig uitzicht in de tuin.

De slaapkamers op de bovenste verdieping hebben een privé terras op het zuiden met subliem uitzicht op de kust en de skyline van Benidorm.

De twee badkamers op de eerste verdieping, zijn volledig geïntegreerd in de slaapkamers terwijl de badkamer op de begane grond onafhankelijk is en een discrete ruimte heeft voor de wasmachine en droger.

Alle villa’s zijn zuid georiënteerd en hebben zeer grote ramen die de hele dag door daglicht naar binnen laten. Dankzij de grote pergola’s kunt u genieten van een aangename buitenruimte, het overdekte zitgedeelte uitbreiden en samenvoegen met de buitenkant.

Het is een luxe huis met ruime en lichte kamers ontworpen om te worden geleefd, open concept op de begane grond, met een uitzonderlijk uitzicht, dat ook in een exclusieve urbanisatie is en op maar een stap van de zee en de berg.

BEZICHTIGING afspreken van deze prachtige vakantiewoning in Spanje? Stuur ons eerst even jullie planvoorstel ? Heeft u verder nog vragen? Neem gerust even contact met ons op!

Faciliteiten
Balkon
Complete keuken
Ecosysteem
Opslagruimte
Parkeerplaats privé
Pergola
Tuin/terras
Zeezicht
Zwembad privé

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

699.900

Villa in Finestrat

Costa Blanca

 
 

675.000

Villa in Finestrat

Costa Blanca

 
 

660.000

Villa in La Marina

Costa Blanca