UWCASA
 
 

1.025.000

Vakantiehuis in Marbella

1029
 


Specificaties
Type
Vakantiehuis
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Zwembad
 
Woningoppervlakte
350 m2
Kaveloppervlakte
196 m2
Afstand centrum
2 km
Afstand golfbanen
0.2 km
Afstand strand
1 km
Afstand vliegveld
55 km
Afstand ziekenhuis
4 km
Omschrijving

Omringd door de beste Golfbanen vindt u dit vakantiehuis als eigen nieuwe woning in MARBELLA van 350 m2 vindt u op een vlak perceel van 196 m2 en in een spectaculair gebied van 120.000 m2.

U als eerste eigenaar beschikt dan over een woning binnen dit prachtige project en één van de weinige nieuwe ontwikkelingen alhier, met de volgende kenmerken en specificaties:

U kunt nu nog uitgebreid kiezen uit verschillende soorten vastgoed, waaronder individuele herenhuizen en villa’s, evenals appartementen en penthouses.

Deze goed bewaakte residentie is verdeeld in 5 fasen en heeft in totaal 200 luxe-eigendommen die allemaal genieten van een groot aantal 5-sterren resort faciliteiten.

Voor uw auto is er dan een garageplek, met een berging.

Buiten kunt u dan optimaal Spaans genieten van het grote centraal gelegen zwembad, een volledig uitgeruste fitnessruimte met apparatuur van topkwaliteit. Alsook een binnenzwembad en een spa, een café-bar, co-werkruimte en een groot aantal conciërge diensten.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

En vol zin zinvol investeren

Ook u wilt nu vast wel renderend “winvesteren” in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit!

Uw eigen vakantiehuis in Spanje als Spaarpot, dus van stenen naar saldo. Hoe houdt u zelf grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties.

Uw eigen plezier! Is dat niet altijd de beste investering? De meeste klanten die wij spreken noemen de volgende 4 redenen om een huis in Spanje te kopen: 1. De Zon, 2. Ontstressen, 3. De gunstige prijs, en 4 Geld verdienen met de Verhuur. Daarom zien we ook uit naar jullie keuzes en reacties, met ons doel om ook jullie optimaal te mogen begeleiden tot een alleszins verantwoorde aankoop voor u als een serieuze woningzoekende.

Faciliteiten
Airco
Balkon
Beveiligd
Bij zwembaden
Dakterras
Garageplek
Golfresorts
Opslagruimte
Terrassen
Tuin/terras
Tuinen

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

1.043.000

Vakantiehuis in Marbella

Costa Del Sol

 
 

155.000

Vakantiehuis in Denia

Costa Blanca

 
 

155.000

Vakantiehuis in Pedreguer

Costa Blanca