UWCASA
 
 

140.000

Appartement in Gandia

1088
 


Specificaties
Type
Appartement
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Woningoppervlakte
125 m2
Afstanden
Omschrijving

Voor u tijdelijk verlaagd van € 160.000,- naar € 140.000,-!!

Spectaculair recent gebouwd appartement in Gandia met een woonoppervlakte van 75 m2 en zonnig terras van maar liefst 50 m2. En met wijds uitzicht over de bergen, kustlijn van Gandia Playa en de Middellandse Zee vanuit dit prachtige vakantiehuis in Spanje.

Deze lege woning heeft een ideale indeling bestaande uit een wooneetkamer met open keuken, gastenslaapkamer. Alsook een losse badkamer en hoofdslaapkamer met eigen badkamer ensuite.

U heeft directe toegang tot het riante terras, dat deel overdekt is met een pergola, vanuit het woongedeelte en beide slaapkamers.

Met 3 zwembaden in mooie gemeenschappelijke tuinen en met een fitnessruimte heeft u als volgende eigenaar niet te klagen, toch?

BEZICHTIGING: Wanneer mogen we een kijkkeuze voor jullie in plannen? We zijn benieuwd naar jullie mogelijkheden in de komende weken. Sturen jullie ons dan eerst even een planvoorstel via onze site?

Uw aantrekkelijke eigen casa als investering

Ook u wilt nu vast wel renderend investeren in een tweede woning in Spanje. En echt niet alleen voor uw financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw eigen Spaargeld verdampt.

Faciliteiten
Bij 3 zwembaden
Fitnessruimte
Open keuken
Pergola
Terras
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

144.600

Appartement in Gandia

Costa Blanca

 
 

150.000

Appartement in Gandia

VALENCIA

 
 

143.750

Appartement in Gandia

Costa Blanca