UWCASA
 
 

790.000

Appartement in Altea

2101
 


Specificaties
Type
Penthouse
Slaapkamers
4
Badkamers
3
Woningoppervlakte
180 m2
Afstanden
Omschrijving

Met super zeezicht en directe toegang naar het zandstrand vindt u dit complete Appartement in ALTEA van 180 m2, geheel eerstelijns aan zee.

En zonder twijfel in een van de mooiste complexen aan de gehele Costa Blanca, het beste te vergelijken met een prachtige en gigantische tuin.

Oorspronkelijk bestond deze woning uit 2 appartementen die nu zijn samengevoegd tot één huis met een woon en eetkamer van 45 m².

Met een mooi terras en met veel lichtinval in de hele woning.

Voor uw auto’s zijn er dan 2 ondergrondse garageplekken.

Buiten heeft u dan elke dag directe toegang tot het strand en maar liefst 10 gemeenschappelijke zwembaden in prachtig aangelegde tuinen, met veel terrassen.

BEZICHTIGING kunt u nu al direct zelf regelen met uw planvoorstel op onze site.

Uw beste investering ooit?

Ook u wilt nu “winvesteren” in een tweede woning? Niet alleen voor financieel rendement, maar ook voor jullie eigen plezier? Ja, de aankoop van zo een vakantiehuis onder de zon is nu veel aantrekkelijker voor u dan ooit! Waarom? Omdat bij de huidige lage rente en stijgende inflatie uw Spaargeld verdampt. Ook zijn de huisprijzen in Spanje momenteel nog laag, en vooral bij nieuwbouw stijgende. En, door uw nieuwe eigendom (eventueel via onze organisatie) te verhuren genereert u extra inkomsten! Wanneer komt u met ons kennis maken, en op al uw vragen antwoord te krijgen?

Hoe houdt u grip op uw vermogen? Investeren in vastgoed aan de Spaanse kust wint meer en meer aan populariteit, en dat is niet zo gek. U maakt er namelijk rendement op, én u heeft een plek waar u zelf kan genieten van uw welverdiende vakanties. Maar waar moet u zeker op letten? Wij helpen u nu al graag om latere zorgen te voorkomen. Steeds meer van onze belangstellenden maken direct een afspraak. Waarom? Om hun toekomstige eigendom eerst te bezichtigen, en te kiezen als de keuze nog ruim is. Wanneer past dit jullie het beste?

Faciliteiten
Bij 10 zwembaden
Eerste Lijn zee
Garageplek
Keuken
Terras
Zeezicht

Uw woning

U heeft gevonden wat u zocht en u wilt meer informatie over deze woning.
Direct chatten

Geef a.u.b. aan dat u geen geautomatiseerd systeem bent door het volgende aan te vinken.

Bedankt voor uw aanvraag.
Wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vergelijkbare woningen

 
 

749.000

Penthouse in Altea

Costa Blanca

 
 

848.300

Penthouse in Torremolinos

Costa Del Sol

 
 

893.000

Penthouse in Estepona Centro

Costa Del Sol